Këshilli i Bashkisë Shkodër ka miratuar fondi prej 6% të ndihmës ekonomike për familjet që trajtohen për muajt tetor dhe nëntor të këtij viti. Në këtë mbledhje anëtari i këshillit Arbis Vjerdha vazhdon që shqetësim të ketë mungesën e kryetares së bashkisë Voltana Ademi në mbledhjet që zhvillohen

Anëtarët e tjerë të këshillit bashkiak paraqitën disa kërkesa dhe problematika që i shqetësojnë komunitetet e tyre

Kjo mbledhje jashtë radhe u zhvillua si një detyrim për miratimin e 6% për familjen që trajtohen me ndihmë ekonomike, aq më tepër që jemi përpara festave të fundvitit dhe kanë nevojë më shumë se kurrë.