Në kuadër të 700 vjetorit të vdekjes së dijetarit turk Yunus Emre, institute “Yunus Emre” në Shkodër zhvilloi koncertin “Yunus Emre & Klasikët Botërorë”. Në këtë koncert performuan muzikantët Anton Kaftalli dhe Fatos Mataj. Të pranishmit kishin mundësi të dëgjonin një përzirje të muzikëve klasike botërore .

Që në fillim të këtij muaji janë zhvilluar një sërë aktivitetesh artistike dhe kulturore në kuadër të 700 vjetorit të vdekjes së dijetarit turk Yunus Emre.

 

Artikulli paraprakSHKODËR, FRANO KULLI PROMOVON FJALORIN E VEPRËS SË FISHTËS
Artikulli tjetërDY PREJ TYRE NGA SHKODRA DHE TE SHPALLUR NE KERKIM, POLICIA ARRESTON KATER SHTETAS