OSHEE njofton se zona e lagjes Rus në qytetin e Shkodrës ka mbetur pa energji elektrike për shkak të defektit në “Partizan3”.

Sipas informacionit zyrtar, pa drita janë dëmtuar asetet si dhe kabllot brenda në kabinë.

Ndërkohë grupet e OSHEE janë në terren për të riparuar defektin si dhe për të rikthyer energjinë elektrike.

NJOFTIMI 1 NGA OSHEE
Për shkak të një defekti të ndodhur në kabinën ‘Partizan3’ ku janë dëmtuar asetet tona (transformator,set çelash, panel TU) si dhe kabllot brënda në kabinë ndodhen pa energji abonentë të lagjes #Rus.
Po punohet për të rikthyer situatën në gjëndje normale nga grupi i punës i #shkodra4 .

Artikulli paraprakENI ÇOBANI FLET PËR SFIDAT E PROFESIONIT E PENGUN MË TË MADH TË JETËS: E KAM NJË PISHMAN SHUMË…
Artikulli tjetërSHENDETI – 19.01.2022