Nje automjet ne levizje, eshte perfshire nga flaket gjatë kësaj të enjteje ne qytetin e Shkodres. Ngjarja e eshte regjistruar ne qender te qytetit te Shkodres, ku sipas te dhenave nga blute e shkodres behet me dije se nje shkendije elektrike ka shkaktuar panic te qytetaret dhe drejtuesi I mjetit.

Menjehere ne vendin e ngjarjes ka mberritur forcat e zjarrfikeses te cilet kane beret e mundur menjehere shuarjen e flakeve te cilat duhet theksuar se nuk kane shkaktuar deme ne automjet pervec frikes dhe pasgurise jo vetem per drejtuesin e mjetit, por edhe per qytetaret aty prane. Kjo ngjarje ka alarmuar kalimtaret, per shkak edhe te rrezikut te nje shperthimi te mundshem te automjetetit por fale nderhyrjes se zjarrfikeses, eshte bere e mundur qe gjithcka te jete nen kontroll. Ngjarja eshte regjistruar rreth ores 13:00, cka regjistron edhe pikun e levizjes ne kete zone te qytetit te Shkodres.