Ashtu si ne te gjithe vendin, edhe ne Shkoder, eshte mbajtur konventa e te rinjve, debati mes kandidateve per forumin rinon te partise Demokratike.

Ka qene i derguari i kryesise se partise Demokratike Fatbardh Kadilli i cili ka pershendetuar kete debat, i cili eshte nje risi ne jeten poltiike ne vend.Nga ana tjeter, duke u ndalur ne Shkoder, Kadilli vleresoi shkodren dhe partine demokratike, si nje vend nga ku ka buaur gjithnje shpresa.Forumi Rinor i Partise Demokratike, eshte ne faze ristrukturimi duke zgjedhur drejtuesin e me pas me procesin e zgjedhjeve ne te gjitha deget.

Artikulli paraprakLIVING – 21.11.2015
Artikulli tjetërKONFLIKTI ME KUSHËRIRIN PËR TOKËN, ARRESTOHET