Një peshkatar rreth 65 vjeç është mbytur në liqenin e Shkodrës.

Shtetasi me inicialet S.S doli për peshkim dhe nuk kthye më.

Prandaj edhe familjarët kanë denoncuar rastin në polici.

FNSH eshte perpjekur per ta nxjerre trupin e pajete, por ka qene e pamundur per shkak te dallgeve ne liqen. Po pritet ardhja e polumbareve te RENEA per nxjerrjen e trupit te pajete.