MYFTIU I SHKODRËS IMAM MUHAMED SYTARI NË PRAG TË FESTËS SË FITER BAJRAMIT DHA MESAZHIN E TIJ PËR TË GJITHË BESIMTARËT.

DUKE U LUTUR QË ZOTI TË PRANOJË AGJËRIMIN E MUAJIT TË MADHËRUESHËM TË RAMAZANIT MYFTIU I SHKODRËS THA SE FESTA E FITER BAJRAJMIT ËSHTË NJË FESTË SHPRESE PËR TË GJITHË.

MYFTIU I BËRI THIRRJE GJITHASHTU QË NË KËTË DITË TË SHENJTË TË NDIHMOHEN TË VARFËRIT SI DHE TË SHTRIHET DORA E PAJTIMIT.