Presidenti Ilir Meta viziton xhaminë e Parrucës. Kreu i shtetit u njoh nga Imami i kësaj xhamie për historinë e saj dhe se si është rrënuar dhe ndërtuar disa herë.

Presidenti Meta vleresoi mjediset e kësaj xhamie në qendër të qytetit të Shkodrës.