“Mia Baby Spa” është qendra e parë Spa për fëmijë në Shkodër e cila ka hapur dyert së fundmi për të mirëpritur të gjithë te interesuarit. Një risi për qytetin e Shkodrës “Mia Baby Spa” është një vend i krijuar për tju përshtatur dhe për të plotësuar nevojat e të gjithë fëmijëvë dhe nënave duke filluar nga trajtimi me hidromasazhë dhe deri në trajtime më të specializuara.

Hidroterapia e quajtur ndryshe dhe terapi me ujë është një nga metodat e terapisë fizike e cila ofron shumë benefite për foshnjet.

“Mia Baby Spa” është e para dhe e vetmja qendër Spa për fëmijë në Shkodër, të cilën mund ta e gjeni fare lehtë vetem pak metra larg nga qendra e qytetit në sheshin “Demokracia”.