KËSAJ RRADHE PROTESTOJNË PËR KUSHTET NË SPITALIN RAJONAL TË SHKODRËS. Mjeket e infermieret e Spitalit Rajonal te Shkodres kane vazhduar protesten e tyre edhe kete te enjte por kesaj rradhe jo thjesht kunder testimit

por per te publikuar dhe apeluar per kushtet e veshtira ne te cilat punojne .Megjithese gjykata administrative doli me vendim kunder testimit te mjekeve dhe infermiereve, ne shkoder vazhdon protesta per mungesen e medikamenteve dhe aparaturave ne Spitalin Rajonal te Shkodres dhe per mungesen e kushteve te pershtatshme te punes cka pengon cdo dite punen e infermireve dhe mjekeve.

STAR PLUS TV

[iframe width=”100%” height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/HCt_eus47lU” frameborder=”0″ allowfullscreen ]