Me fillimin e muajit shtator, fluksi I punës në repartin e Pediatrisë në Spitalin Rajonal të Shkodrës I është kthyer normalitet. Shefja e repartit Greta Naraçi bën të ditur se gjatë muajit të kaluar për shkak të virozave dhe temperaturave më të larta.

Fatmirësisht, në këtë repart nuk janë paraqitur fëmijë me simptoma të COVID-19

Reparti I pediatrisë në Spitalin Rajonal të Shkodrës ka qenë ndër më të ngarkuarit, njëherësh me urgjencën dhe repartin infektiv për shkak të numrit të lartë të pacientëve të prekur nga virozat e stinës apo gastroenteritet.