Federata Shqiptare e Bilardos ka nderuar sot në qytetin e Shkodrës me çmimin e mirënjohjes për kontributin e çmuar të dhënë në sportin e bilardos tre bilardistat shkodranë Nail Alushi, Xhevat Sokoli dhe Malo Ademi. Tre bilardistët përcollën emocionet e marrjes së këtij çmimi.

Ndërkohë presidenti Federatës Shqiptare të Bilardos, Edmond Loku u shpreh se figura të tilla që kanë dhënë shumë për sportin e bilardos meritojnë të nderohen gjithmonë.

Tre bilardistët shkodranë Nail Alushi, Xhevat Sokol dhe Malo Ademi janë 3 nga ikonat kryesore të sportit të bilardos Shqiptar.