OMI: NUK DO TË KETË INVESTIME TË MËDHA, REFORMA NDRYSHIM RADIKAL. Bashkia Shkodër ka bërë hapin e parë zyrtar për buxhetin e ri për vitin 2015-të.

Nënkryetari i Bashkisë Ahmet Omi ka mbledhur në zyrën e tij të gjithë drejtorët përkatës për të nisur diskutimet për buxhetin. Duke qenë se jemi në vit zgjedhor, Omi tha se duhet të mbahen të gjitha premtimet. Reforma territorial është një ndryshim radikal dhe duke qenë se ende nuk ka udhëzime, buxheti është vonuar. Pas takimeve dhe përpilimit të buxhetit pritet që në ditët e fundit të muajit shkurt apo në fillim të marsit, buxheti për 2015-tën të miratohet nga Këshilli Bashkiak.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/uNW2Dw6zZB0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]