“Gatuaj një pjatë më tepër” është nisma e marrë nga organizata Eko Mendje e cila ka si qëllim që në këto ditë festasht të ndihmojë familjet në nevojë dhe të moshuarit të cilët jetojnë vetëm. Të shumtë ishin qytetarët e Shkodrës të cilët iu përgjigjën kësaj nisme duke dhuruar ushqime për këto shtresa.

Janë rreth 270 familje të cilat do të ndihmohen thekson drejtuesi i Eko Mendje, Mirsad Basha.

Drejtuesi i organizatës Eko Mendje fton të gjithë qytetarët dhe bizneset e ndryshme që t’i bashkohen kësaj nisme për të dhuruar për këto familje.

Prej 5 vitesh organizata Eko Mendje e ndërmerr këtë nisëm në prag të festave të fundvitit për të ndihmuar këto shtresa në nevojë.

Artikulli paraprakDËSHTON PËR HERË TË DYTË TENDERI PËR DHËNIEN ME KONCESION TË AEROPORTIT TË SARANDËS
Artikulli tjetërFESTAT, FERMERËT RRISIN ÇMIMIN E GJELIT TË DETIT