Më datë 29.12.2015, ora 02.30, në Laç,Vau Dejs, Shkodër, tek dyqani i shtetasit me iniciale A. L. banues në Laç,Vau Dejs, i është vendosur dhe ka shpërthyer një sasi lënde eksplozive.

Si rezultati i shpërthimit ka patur vetëm dëme materiale nga pjesa e jashtme e lokalit. Uniformat blu po punojnë për identifikimin dhe kapjen e autorëve. Në vendin e ngjarjes grupi hetimor po kryhen veprimet. Në përfundim informacion përfundimtar.