Organizata Junior Archievement of Albania organizon Panairin e Pare Rajonal te Shoqerise se Nxenesve te shkollave te mesme te rajonit verior.

Ky aktivitet do tu jape mundesine nxenesve te perjetojne nje pervoje paraprake duke bashkevepruar me publikun per marketimin e produkteve te tyre dhe njekohesisht te njihen me ate cfare Shoqerite e tjera te Nxenesve jane duke bere.