Myftinia Shkodër në oborrin e xhamisë së Parrucës organizoi panairin “Së bashku festojmë Bajramin”. Në këtë panair, fokusi ishte tek fëmijët dhe tradita e hershme së vizitave derë më derë në ditën e parë të çdo Bajrami. Myftiu I Shkodrës imam Muhamed Sytari tha se ky organizim do të kthehet në traditë për të mbajtur gjallë atmosferën festive të kësaj feste.

Myftiu Sytrai bëri edhe një urim.

Fëmijët që morën pjesë në panair dahnë urimet e tyre për Fiter Bajramin.