Ka rënë zjarr tek komuniteti rom te parazi në Shkodër.

Janë përfshirë nga flakët katër baraka.

Bëhet me dije se ka vetëm dëme materiale dhe se nuk ka të lënduar pasi nuk ndodhej askush brenda në momentin që barakat u përfshinë nga zjarri.

Sipas burimeve shkak është bërë një shkëndijë elektrike.