Një zjarr ka përfshirë Malin e Taraboshit në Shkodër.

Deri tani mësohet se është shkrumbuar një sipërfaqe e konsiderueshme pyjesh dhe kullotash.

Në vendngjarje janë nisur 2 mjete zjarrëfikëse, mjeti i parë me 3 forca.

Lajm në përditësim…