Në pallatin e sportit “Qazim Dervishi” janë zhvilluar finalet e kampionateve pranverore midis shkollave 9 – vjeçare publike dhe jopublike të bashkisë Shkodër.

Ky aktivitet u organizua nga Qendra Kulturore e Fëmijëve “Kujtim Alija” në bashkëpunim me Zyrën Vendore të Arsimit dhe Bashkinë Shkodër.

 

Artikulli paraprakSHKODËR, VLLAZNIA FITON KUPËN E SHQIPËRISË NË ATLETIKË
Artikulli tjetërBE-JA VENDOS RREGULLA TË REJA GJATË UDHËTIMEVE AJRORE