Rruga “Gjon Shllaku” ne qytetin e Shkodres, eshte investimi i radhes i Bashkise ne infrastrukturen rrugore. Eshte nje nga lagjet me te vjetra te qytetit dhe nje zone rezidenciale me densitet te larte banoresh.Kryetarja e Bashkise Shkoder Voltana Ademi tha se eshte bere I mundur rikonstruksioni I plote I kesaj rruge.

Nderhyrja eshte e plote me KUZ, KUB, ujesjelles, siperfaqe asfaltike dhe sinjalistike. Fondi per rikosntruksionin e kesaj rruge kap vleren e 2.5 milione lekeve nga te ardhurat e vete Bashkise Shkoder.