Është promovuar në bibliotekën e qytetit “Marin Barleti” në Shkodër libri me titull “Tre Shoshjanët” i Atë Danjel Gjeçaj. Ky libër u mundësua nga shoqata atdhetare “Dukagjini” në bashkëpunim me shoqatën e shkrimtarëve në Shkodër shprehet një prej kontributorve Prelë Milani

Figura e Atë Danjel Gjeçaj është e lënë në hije shprehet publicisti Prelë Milani ndërsa tregon edhe disa prej arsyeve.

Në promovimin e këtij libri mori pjesë disa figura të ndryshme ndërsa u vlerësua botimi i këtij libri ndërsa u kërkua që figura e Atë Danjel Gjeçaj të marrë vendin e duhur në kulturën dhe historinë e Shqipërisë.