ÇOBAJ: KY ËSHTË VETËM FILLIMI I REAGIMIT QYTETAR KUNDËR PADREJTËSIVE

Banoret e Shkodres kane dale hapur kunder variantit te ndarjes territoriale duke I bere thirrje per ndryshim te saj me ane te portestave .Protestuesit në Shkodër kanë bllokuar për disa minuta aksin nacional Shkodër-Tiranë, pranë Harkut të Bërdicës .

Në protestën e banorëve ishin të pranishëm edhe përfaqësues të Partisë Demokratike dhe drejtues njësive të djathta në Shkodër.
 
Protestuesit kundërshtojnë ndarjen e Shkodrës në 2 njësi, dhe kërkojnë që disa komuna të nën Shkodrës, Velipoja dhe Bërdica të mos bashkohen me bashkinë Shkodër.
 
Banorët e këtyre zonave kërkojnë që secila nga këto zona të qëndrojë njësi më vetë, për shkak të traditave të ndryshme që ato kanë sipas tyre.

Artikulli paraprakMARRËVESHJE TREPALËSHE PËR SEZONIN TURISTIK
Artikulli tjetërBASHA: BE TË VËZHGOJË REALITETIN