Në qytetin e Shkodrës vihet re një rritje e interesit për t’u vaksinuar nga studentët në pikat e vaksinimit të ngritura në universitete. Këtë e bën të ditur Ergisa Kraja, përfaqesuese e njësisw vendore të kujdesit shëndetësor në Shkodër. Kraja shprehet se numri i studentëve që vaksinohen çdo ditë ka ardhur në rritje gjatë kësaj jave si në pikat e ngritura në universitete ashtu dhe në qendrat shëndetësore.

Vaksinimi është e vetmja mënyrë për të mos privuar veten nga kthimi në auditore ndaj përfaqwsuesja e njësisë vendore të kujdesit shëndetësor në Shkodër, Ergisa Kraja i bën thirrje studentëve të vaksniohen.

Javen e ardhshme studentët në të gjithë Shqipërin do të nisin zyrtarisht mësimin në auditor dhe kushti për t’u kthyer në auditore është vaksinimi i të gjithë studentëve dhe pedagogëve.