Ardhja e emigrantëve gjatë kësaj vere në vendlindje ka rritur ndjeshëm fluksin në klinikat dentare në të gjithë vendin. Si asnjëherë më parë këtë vit fluksi ka qenë i shtuar dhe me një numër të madh problemesh në shëndetin oral shprehet Artur Çomollari mjek stomatolog në një nga klinikat dentare në qytetin e Shkodrës.

45% e pacintëve të cilët janë paraqitur në këtë klinikë kanë shfaqur probleme të rënda të dhëmbëve.

Izolimi për një kohë të gjatë për shkak të parandalimit të përhapjes së Covid-19 ka bërë që qytetarët t’a kenë të vështirë paraqitjen tek mjeku për t’u kujdesur për shëndetin oral.