Në mjediset e bibliotekës publike” Marin Barleti” në Shkodër shkrimtari dhe studIuesi i mirënjohur Jusuf Buxhovi ka prezantuar dy librat e tij “Shënimet e Gjon Nikollë Kazazit” dhe “Kosova, Histori e Shkurtër”. Autori, profesor Jusuf Buxhovi thekson se në këtë ribotim janë shtuar disa detaje që e pasurojnë edhe me shume librin.

Në librin “Kosova, Histori e Shkurtër” autori sjell pjesë të rëndesishme të së shkuarës së shtetit të Kosovës si dhe zhvillime të ndryshme të karakterit historik.

Romani “Shënimet e Gjon Nikollë Kazazit” është përkther dhe në gjuhën italiane dhe së shpejti do të shëndrrohet në film prej një nga shtëpive filmike më të njohura italiane.

Artikulli paraprakM. MADHE, MJET I RI ZJARRËFIKËS PËR AKSIDENTET
Artikulli tjetërSHKODËR, PROMOVOHET LIBRI “PIONIERI I KUQ”