Është zhvilluar në bibliotekën publike “Marin Barleti” në Shkodër takimi i dytë i edicionit të 14-të të “Festivalit Letrar të Shkodrës”. Në këtë takim të radhës i ftuar ishte shkrimtari Virgjil Muçi.

Shkrimtari shprehet i lumtur që ndodhet për herë të parë në Shkodër dhe e quan si të rëndësishme ftesën që i është bërë për të qënë pjesë e këtij festivali.Shkrimtari ka folur më shumë për krijmtarin e tij.

“Festivali Letrar i Shkodrës” nisi të zhvillohej në tetorë të vitit 2008. Çdo vit ftohen të bëhen pjesë e këtij aktiviteti shkrimtarë të njohura të letërsi Shqipe.