Papunesia vijon te jete nje problem ne qytetin e Shkodres .

Gjate ketij viit jane regjistruar 7200 te papune ne rajon , ku 4700 te papune jane pa arsim te larte , nga keto nje numer fare i vogel kane arritur te punesohen .

Drejtoresha Zmijani pohon se ne sistem jane hedhur 170 oferta pune nga bizneset ,ku me te kerkuarit jane tekstile , telemarketing . Nga ana tjeter ka edhe oferta per te papunet qe kane kryer shkollat e larta ,deget me te kerkuara jane economist , veteriner , infermier . Drejtoresha Zmijani i ben thirrje te rinjve te regjistrohen prane Zyres se Punes dhe te tregohen te interesuar pasi kjo mund ti nxjerr nga vorbulla e papunesise.