NISËM E PËRBASHKËT E SHËRBIMIT SOCIAL DHE QKSHP, SHKODRANËT SOLIDARIZOHEN.Shkodra Dhuron, ka qene nisme qe eshte bere pjese e teleshikuesve dhe qytetareve te shkodres, nepermjet Star Plus TV.

Qe ne oret e par ate mengjesit, transmetimi i eshte kushtuar femijeve ne nevoje, atyre te cilet kane nevoje me shume se kushdo tjeter per mbeshtetje. Star Plus, mbeshteti inisiativen e Qendres se Keshillimit dhe Sherbimeve Psikologjike dhe Sherbimit Sociale shteteror, duke dhene mesazhin per te gjithe qytetaret qe te jene pjese e kesaj inisiative.Prezent kane qene edhe bashkepunetoret e tjere, Valbona Tula, Drejtoreshe e Sherbimit social ne Shkoder, por edhe koordinatorit te QKSHP Altin Nika.Star Plus Televizion, eshte prane ketyre femijeve, femijeve ne nevoje te cilet kete vit  te ri duhet ta presin ndryshe me më tepër mbështetje dhe me nje tryeze me te mbushur se vitet e tjera

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/5F__n0bqhBE” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakGJYKATA E SHKODRËS SHPALL FAJTOR LLESHIN
Artikulli tjetër“NJË PANAIR NDRYSHE NGA HERË TË TJERA”