Ne Shkoder te gjithe mbeshtesin ,inisiativen e Star Plus, Sherbimit Social dhe QKSHP

Artikulli paraprakKUKAN, “SHKUESI” I PAJTIMIT PD-PS
Artikulli tjetërVELIAJ I PËRGJIGJET AKUZAVE TË PD