Spektakli i fishekzjarreve ne qender te qytetit te Shkodres ka permbyllur aktivitetet e organizuara nga Bashkia Shkoder me rastin e festes se 28 Nentorit , 104 vjetorit te Shpalljes se Pavaresise se Shqiperise.

Fishekzjarret jane hedhur ne qender te qytetit ,aty ku dhe qarkullimi i njerezve eshte me i shumte, pavaresisht temperaturave te ulta qe kane shoqeruar pasditen e se henes qytetin e Shkodres.Spektakli shumengjyresh ka zgjatur disa minuta duke i dhene atmosfere festive qendres se qytetit.Keshtu mbyllet java e aktiviteteve te organizuara nga Bashkia e qytetit me rastin e kesaj feste