Në 20 shkurtin e këtij viti, në kuadër të 2 vjetorit të hapjes së Qendrës Rinore Arka, në galerinë Arkapia, Daniela Kavaja, e cila ka studiuar në Romë për arkitekturë, ka sjellë një punim sa interesant por edhe modern.

Punime të cilat sjellin një pamje të re të hyrjes së Shkodrës, parë në aspektin arkitekturor duke I sjellë këtij qyteti një pamje tjetër, më një qëndër culture buzë kufirit ujor. E pyetur nëse shpreson që ky punim të merrej në konsderatë nga Bashkia Shkodër Ky project I rikualifikimit tëe rripit ujor përgjatë liqenit të Shkodrës, vendoset brënda një reflektimi të gjërë të raportit midis qëendres urbane dhe kufirit ujoir qe per shume qytete eshte kthyer në një pike nisjeje per zhvillimin urban. Projekti nderfutet ne nje pike shume strategjike te qytetit duke perforcuasr dialogun dhe raportin e qytetit me liqenin duke krijuar ambjente ne kontakt me ujin dhe natyren nga te cilet qytetaret mund te marrin kenaqesi