FRA MATTHEW FESTING : JAM I LUMTUR MË ATË QË PO GJEJ NË SHKODËR.Drejtuesi I Udhrit Sovran të Maltes, Fra Mattheë FEsting, ka vizituar gjatë së martës qytetin e Shkodres.

Fillimisht ai eshte ndalur prane qendres se Malteser ne Shkoder ku eshte takuar me drejtuesit me te larte te ketij misioni I cili ndodhet prej 20 vitesh ne Shqiperi, nderkohe qe axhenda e vizites ka vijuar edhe me vizita prane vendeve ku Malteser ka ndihmuar ne Shkoder.Gjate turit te vizitave ne Shkoder, princi I Maltes, eshte takuar edhe me kryetarin e Bashkise Lorenc Luka I cili ka falenderuar Fra Mattheë Festing per kontributin qe shteti I maltes ka dhene per Shkodren.Nga ana tjeter, Fra Mattheë Festing, eshte shprehur I mahnitur me ate cfare gjen ne shkoder, pork a dhene garancine se ndihma do te vazhdoje.Urdhëri Sovran i Maltës është një institucion me seli në Romë që ka për mision *Deshmia ebesimit dh e ndihma per nevojtaret* ato jane te fokusuar ne ndihmën mjeksore dhe sociale për njerëzit në nevojë. Bashkëpunimi shtrihet ne më shumë se 120 vende të botës, nder to edhe Shqiperia me qender ne Shkoder. 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/pikfbkNgzYc?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakISIS, KËRCËNON SËRISH
Artikulli tjetërVENDE TË LIRA PËR FNSH SHKODËR