Muzike, alegri dhe shume surpriza, ne këtë forme ka nisur Shkodra N’fest, një aktivitet festiv qe i bashkëngjitet shkodrës deri pas natës se ndërrimit te viteve ku ne një muaj, pedonalja Kole Idromeno, do te vishet me ngjyrat festive te festes se krishtlindjeve dhe vitit te ri.

Kryetarja e Bashkisë se Shkodrës, Voltana Ademi, është shprehur e lumtur për një iniciative te tille e cila vitalizon jetën e qytetit te Shkodrës ne këtë atmosfere festash. Unit Band dhe Rrezarta Smaja, kane qene ne hapjen e kësaj feste madhështore ne Shkodër, duke përcjelle për shkodranët tingujt e mrekullueshëm te muzikës. Një atmosfer festive, nje atmosfere ndryshe qe e radhit shkodrën përkrah qyteteve te tjera europiane, ne këtë feste te gjithë deri ne natën e ndërrimit te viteve dhe jo vetëm.