Më 21 shtator 2017 u zhvillua në Kosovë (Deçan) , festivali ‘’Ardhmëria” edicioni i tretë .

Nga Shkodra u përfaqësuan dy këngëtare Kristi Ndoja dhe Sevina Kurti , gjithashtu ato fituan edhe cmime . Kristi Ndoja cmimin e tretë dhe çmimin e mediave të Kosovës me këngën “Vëllai Çamarrok” , ndërsa Sevina Kurti çmimin e Nexhmie Pagarushës me këngën” Emri i saj është pranverë”.

Në këtë festival kishte artiste që vinin nga të gjithë trevat e Shqipërisë,Kosovës dhe Maqedonisë , ishte krenari që Shkodra sivjet fitoi tre çmime . Mund të themi se Shkodra po na nderon me artistët e saj brenda dhe jashtë vendit .

Artikulli paraprakDËMTIMET E INVESTIMEVE PUBLIKE
Artikulli tjetërKAMPIONATI I TENISIT PËR HERË TË PARË NË SHKODËR