GJON SHLLAKU: JEMI PJESË E KORIT TË MESHËS SË 21 SHTATORIT.
Pas ekspozites se fototekes Marubi Shkodra I bashkohet aktiviteteve qe organizohen ne nder te vizites se papa franceskut edhe me korin muzikor qe do te kete privilegjin ti bashkohet korit te madh I cili do kendoje gjate meshes se shenjte.

Shllaku tregoi per star+ per privilegjin personal te drejtimit te ketij grupi muzikor po gjithashtu privilegjin qe ka qyteti I shkodres qe te jete nje pjese kaq e rendesishme e meshes pontifikale qe do kremtohet me date 21 shtaor ne sheshin nene tereza nga vete papa francesku.Kori qe do te kendoje ne meshen e shenjte do te kete rreth 100 anetare duke synuar gjitheperfshirjen e dioqezave mbareshqiptare, profesori shllaku tregoi per star+ per punen e madhe te perzgjedhjes qe eshte bere dhe se nderkohe po punohet intensivisht ne menyre te pavarur ndersa cdo dite te premte jane te rezervuara provat e te gjithe grupeve se bashku .

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/208Fi4xYNis?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakLIGJI ANTIDUHAN, HYN NË FUQI NË 23 GUSHT
Artikulli tjetërSHTOHET DHUNA DHE VJEDHJET E MAKINAVE NË SHKODËR