SMAJA: PAS 10 VITESH NË KORÇË ME “ELDORADON”. Komedia Eldorado, me skenar te albi brahusha dhe regji te fatbardh smaja do ngjitet ne skenen e festivalit te komedise ne korce me date 18 shtator.

Megjithese festivali I komedise eshte nje festival i pervitshem Smaja ka treguar per star+ se kjo eshte hera e dyte pas 10 viteve qe trupa nga shkodra merr pjese. Festivali I komedise ne korce apo “koko festival” sic vendosur ta quajne do mireprese trupat me te mira te komdise ne shkalle mbarekombetare  njue nder to eshte edhe trupa e qytetit te shkodres te cilet megjit6he konkurencen e madhe jane te bindur se do kthehen me nje cmim nga ky festival.

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/llEE-K0pASA?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakKUSH I KOMANDON DORËHEQJET NË SHKODËR?
Artikulli tjetërBANKA, DËSHMON KËSHILLI MBIKQYRËS