ADMINISTRATORI I OSHEE, VIZITË NË SHKODËR, APEL KONSUMATORËVE.Administratori I operatorit te Shperndarjes se energjise elektrike, Ardian Çela, ka qene ne Shkoder ne nje aksion rutine te OSHEE. Gjate kesaj vizite,m I pyetur nga mediat, Cela eshte shprehur se Shkodra duhet ti thote ndal abuzimit me energjine.

 

I pyetur per abuzimet e krijuara nga CEZ disa vite me pare te cilat rezultojne si debi te abonenteve, Cela u shpreh se ky eshte nje probl qe njihet dhe po punohet per zgjidhjen e tij.Ne lidhje me kerkesen e OSHEE, per deputetet e kuvendit per dorezimin e librezave te energjise Cela deklaroi se kjo nuk eshte e vertete, por edhe deputetet jane njesoj si te gjithe qytetaret e tjera.Ne Qarkun e Shkodres pritet qe gjate 2015 te kete investime qofte ne permiresimin e rrjetit por edhe vendosjen e matesave per abonentet qe nuk e disponojne, masa keto te cilat pritet qe te rrisin arketimet ne Qarkun e Shkodres

[iframe width=”300″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/TZHaxydWsug” frameborder=”0″ allowfullscreen ]