Kostoja e shërbimeve të shëndetësisë është mjaft e lartë edhe për qytetarët shkodran. Ata thonë se çdo mauj shpenzojnë rreth 30 – 40% të ardhura nga xhepi i tyre vetëm për produktet farmaceutike dhe shërbimet e shëndetësise.

Më e vështirë një situatë e tillë është për pensionistët pasi thonë se gjysma e pensionitshkon vetëm për produktet farmaceutike.

Sipas të dhnave nga Organizata Botrore e Shëndetësis (OBSH), të përditësuara së fundmi, Shqiptart paguajnë nga xhepi 60% të shpenzimeve për shëndetsin.

Artikulli paraprakZJARR NË PREFEKTURËN E QARKUT SHKODËR
Artikulli tjetërPËRKUJTOHET 321-VJETORI I KUVENDIT TË ARBËRIT