Një grup qytetarësh shkodranë kanë protestuar ditën e sotme për rritjen e çmimeve në Shqipëri.

Protestuesit thonë se qeveria duhet të marrë masa për të ulur çmimet pasi janë të papërballueshme. Protestuesit nuk ndjehen mirë që ishin të paket në numër por besojnë se në vazhdimësi numri i qytetarëve që do dalin për të protestuar do jetë më i madh.

Kjo është protesta e dytë brenda një harku kohor të 1 jave në Shkoder që thirret për kauzën e cmimeve dhe varfërisë, e për fat të keq, ajo është e dyta që merr një trajtim shpërfillës në masë nga ana e qytetarëve.

Protesta u zhvillua në pedonalen pranë bashkisë Shkodër.