NË ZYRËN E BE, NIS CIKLI I DYTË I NXËNËSVE TË SHKOLLËS VERORE.
Qendra e informimit e BE, ne Shkoder ka hapur serish dyert per grupin e dyte te nexnesve ne shkollen verore ne kuader te informimit te brezit te ri me gjenezen dhe zhvillimin e institucioneve te BE.

Gjate kesat te merkure ne zyren e BE, jane afruar grupi I dyte I studenteve te cilet per tre dite me radhe do te ndjekin informacionet rreth temave te ndryshme te bashkimit europian. Por ajo cfare vlen te theksohet eshte fakti se gjate ketij viti ka pasur nje rritje te interesimit te studneteve ne Shkoder qe te dine me shume per bashkimin europian.Pjesemarresit ne kete shkolle verore ne fund te oreve te leksioneve do pajisen me nje deshmi e cila do jete e vlefshme per keta te rinj ne vazhdim.

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/FKUKMZA-KqU?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakSEZONI, FLUKS EMIGRANTËSH TE PATENTAT
Artikulli tjetërARREST ME BURG PËR KRYEPOLICIN E VELIPOJËS