Një qendër multifunksionale, çerdhe dhe kopsht, qendër të moshuarish, hapësire e re e sigurtë rinore i shtohen Bashkisë Shkodër, falë ndërhyrjes së organizuar në kuadër të projektit “Nxitja e përfshirjes sociale dhe zhvillimit të komunitetit”, në kuadër të skemës së Granteve BE për Bashkitë (EU4M)

Ne fjalen e tij shefi i bashkepunimit te Delegacionit te BE, vlerësoi rëndesine e investimit i cili nuk do te jete i fundit ne Shkoder.

Qëllimi kryesor i kësaj qendre lidhet me integrimin dhe përfshirjen sociale në zonat periferike dhe vulnerabël në Bashkinë e Shkodrës, përmes aksesit të përmirësuar të shërbimeve bazë për komunitetin e Lagjeve Nr.1 dhe Nr.2. Projekti u realizua nga Bashkia e Shkodrës me fondet e Bashkimit Evropian, përmes skemës së granteve #EU4Municipalities.

Artikulli paraprakSPAK KËRKON ARRESTIMIN, DEPUTETËT E RITHEMELIMIT PADI NË KUSHTETUESE: TË PEZULLOHET MASA SHTRËNGUSE NDAJ SALI BERISHËS
Artikulli tjetërStar Marketing – Vila Pepaj – Razem