MËNYRË E RE E REKRUTIMIT TË NXËNËSVE TË KLASAVE TË PARA. Shkolla artistike “ Prenke Jakova” kete vit ka aplikuar nje menyre te veçante te rekrutimit te nxenesve te klasave te para ne kete shkolle.

Te gjithe femijet e kopshteve jane ftuar ne nje koncert prane salles se shkolles Kjo ishte nje risi e cila synon sipas drejtuesve te shkolles qe femijet te njihen nga afer me instrumentet duke bere qe ato ti duan e ti zgjedhin vete ato dhe jo te jete nisme e prinderve qe keta femije te ndjekin shkollen artistike.

Artikulli paraprakMBETJET SPITALORE, ENDE PROBLEM I PAZGJIDHUR
Artikulli tjetërPËRFUNDOJNË PROVIMET E MATURËS