AKTIVITET I ORGANIZUAR NGA “PRENKË JAKOVA” DHE KONSULLATA ITALIANE.“Koncerti i Krishtlindjeve” është aktiviteti i organizuar nga shkolla e mesme e muzikës “Prenkë Jakova” në bashkëpunim me konsullatën e Italisë në Shkodër.

Koncerti përmbante pjesë nga muzika klasike që u luajtën nga artistë të ardhur nga Italia e po ashtu të rinjtë e talentuar të Shkodrës.Drejtori i shkollës së muzikës Anton Kaftalli tha se salla e asaj shkolle do kthehet në tribunën e muzikës klasike për Shkodrën… 

Interpretimet e artistëve Italian e shkodran kanë marrë duartrokitjet e të pranishmëve të cilët vlerësuan koncertin e krishtlidnjeve.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/quCuYLiwsBQ” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakATENTATI NË SHKODËR, 30 TË SHOQËRUAR
Artikulli tjetërORGANIZOHET PËR FËMIJËT “SHKODRA FESTON”