Edhe pse ka nxjerr nga gjiri I saj breza të tërë veterineresh qe prej vitit 1950, shkolla profesionale veterinare e vendosur në lagjen Kiras të Shkodres tashme I ngjan nje germadhe te vertete.

Pas zhvendosjes se nxenesve ne shkollen “Ndre Mjeda” te Bushatit godina e kesaj shkolle eshte lene teressiht ne harrese te plote, duke degraduar keshtu akoma me shume , nga dita ne dite. E ndertuar para 67 vitesh ne kete shkolle nuk ka patur as investimin me te vogel duke bere qe ajo vit pas viti te njohe degradim ne rritje. E rrethuar nga lageshtira dhe suvat e rrezuara ambjentet e kesaj shkolle kane dal jashte cdo funksioni jo vetem per zhvillimin e procesit mersimore, por edhe per ekzistencen e saj si ndertese. Madje edhe oborri I shkolles tashme eshte kthyer ne nje vend grumbullimi per mbetje te ndryshme duke e perkeqesuar akoma me shume situaten. Tashme kur ka mbetur thjesht nje godine gjysme e rrenuar mbetet te shohim nese Bashkia Shkoder ne buxhetin e ketij viti ka planifikuar ndonje investim per tjetersimin e kesaj godine me qellim jo vetem permiresimin e ketij imazhi aspak pozitiv por edhe kthimin e saj ne eficence

Artikulli paraprak“A. BROCI”, NË MAJ PËRFUNDON BAZA E RE PRODHUESE
Artikulli tjetërMANJANI PAS SHKARKIMIT: QEVERIA E KAPUR NGA KRIMI