PRITET QË SOT TË FILLOJËSHPËRNDARJA E MATERIALIT SHKOLLOR
Star+ gjate ketyre 3 diteve i eshte drejtuar shkollave te ndryshme te qytetit te Shkodres qofshin ato 9-vjecare apo te mesme per te marre informacion nese ka filluar procesi i shperndarjes se materialit shkollor per vitin shkollor 2014-2015

dhe deri me tani ky process nuk ka filluar nderkohe te gjitha shkollat kane pergatitur ambjentet dhe jane ne pritje te librave. Kamera e star+ I eshte drejtuar edhe librarive te qytetit te shkodres per te marre informacion nese jane furnizuar me libra shkollore por as ne librari nuk po shiten libra sipas te dhenave librat do te shiten vetem ne shkolla. Megjithate burime prane DAR bene me dije per star+ se jane ne pritje te fillimit te ketij procesi diten e sotme.

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/mNoQ_SaARQA?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakMISS & MISTER VOGËLUSHI
Artikulli tjetërKANABIS, POLICIA RRETHON TEMALIN