Hajmeli për herë të parë nga një bastion I djathtë, do të votojë kandidatin e partisë socialiste Kristian Shkrelin. Banorët garantuan Shkrelin se nuk do të mashtrohën më nga e shkuara 32 vjecare.

Shkreli tha përpara banorëve se rruga Hajmel-Dheu i lehtë do të asfaltohët dhe plotësohet me ndriçim, trotuare si dhe riparim i rrjetit elektrik.

Nuk mund të presim asgjë nga një individ që mashtron për gjithcka tha Shkreli, e së fundmi doli që ka mashtruar edhe për shkollimin e tij

Banorët e Hajmelit e kanë bërë zgjedhjen me 14 maj për të votuar Partinë Socialiste dhe Kristian Shkrelin!