Stajka nga një bastion i djathtë, këtë herë ka vendosur t’i thotë jo mashtrimit 30 vjecar. Kështu deklaruan banorët e zonës teksa i kthyen përgjigje edhe akuzave të kandidatit kundërshtar i cili për 20 vite ka qënë në poste drejtuese dhe Stajkën e ka lënë në harresë
Mbështetje për Kandidatin e partisë socialiste ka kërkuar edhe Kryebashkiaku Mark Babani
Kristian Shkreli ka kërkuar mbështetje përtej së majtës dhe së djathtës, që të votojnë për individin I cili do jetë afër banorëve në cdo rast

Brenda 2 viteve të mandatit, rruga në qendër, rruga e pambukëve dhe pajisja e gjithë zonës me ndriçim është premtimi që Shkreli u dha banorëvë, teksa mori mbështetjen e tyre në votën e 14 majit.

Artikulli paraprakBARDH SPAHIA: SA HERË KA ZGJEDHJE, SHKODRËN E VËNË BAST, POR DO TA HUMBIN SI GJITHMONË
Artikulli tjetërNDOCAJ: TË VOTOJMË GJONIN DHE MËLYSHIN