Kryeministri Edi Rama ka publikuar fotografitë nga mbajtja e Konferencës së parë Ndërqeveritare që do të cojë Shqipërinë drejt anëtarësimit në BE pas disa vitesh pritje.

Në pamje duket momenti kur kryeministri Rama së bashku me homologun e Maqedonisë së Veriut bashkojnë duart me presidenten e Komisionit Evropian Ursula Von der Leyen dhe kryeministrin e Republikës së Çekisë Petr Fiala, vendi i të cilit ka presidencën e radhës së BE-së.

Fotoalbumin e ka shoqëruar me shkrimin: “Një dite historike”.