Digjet makina ne lagjen “Naim Gjylbegu” te shkodres, sipas te dhenave nuk ka pasur te lenduar.

Sherbimi zjarrfikes ka nderhyre menjehere dhe ka bere te mundur shuarjen e flakeve. Nuk dihen akoma shkaqet e ngjarjes! Ngjarja dyshohet te kete qene aksidentale si pasoje e nje shkendije elektrike. Automjeti ka qene ne ecje.

Ky nuk është rasti I parë që regjistrohet në Shkodër ku automjetet marrin flakë nga defektet, raste të përsëritara që nxjerrin në pah jo vetem mungesen e kontrollit ndaj mjeteve por edhe papergjegjshmerine shpesh here të drejtuesve te mjeteve